unnamed-7.jpg _57A7031.jpg IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg D1 foto 2016.jpg JD1.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Contributie

Seizoen 2018/2019

Inschrijven

Indien je je inschrijft bij HC AMVJ, dan ga je akkoord met de automatische incasso van de contributiegelden en de Algemene voorwaardenIndien je je na 1 januari in een seizoen inschrijft wordt de "halfjaarscontributie” in rekening gebracht. Dit betreft ongeveer 60% van de contributie.


Contributie

Contributiegelden kunnen alleen via ClubCollect worden betaald. Wij versturen de factuur via ClubCollect per e-mail en/of SMS. Het niet ontvangen hebben van de factuur ontslaat u niet van de verplichting uw contributie te betalen!  Eventuele kosten die gemoeid zijn met de betaling (bijvoordeeld de betaling van de contributie in termijnen en stornokosten bij een niet gelukte incasso) zijn voor rekening van de leden. 

 

Tarieven 2018/2019


 


Veldcontributie


Senioren/studenten

€ 320 

Trainingsleden Senior

Trimleden Senior 


€ 200

€ 150

Junioren A/B/C/D(elftallen)*


€ 320

Junioren D(achttallen)/E/F


€ 280

Trainingsleden Junior/Hockeyschool

Mini-Eagles (per blok (herfst en lente))


€ 230

€ 100


Zaalcontributie


Zaalhockey senioren 

€   75

Zaalhockey junioren (selectie teams +  €10)


€   80

Zaalhockey junioren alleen trainingen€   55

 


Diversen


Vrienden van AMVJ        


€   80 

Boete te laat betalen 


€   25

Boete geen scheidsrechterskaart **

 


€   50

 

Inschrijfgeld (eenmalig voor nieuwe leden) 

            


€   50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

* Selectieteams betalen een gedifferentieerde toeslag tussen 40-100 per kind afhankelijk van klasse, ervaren trainer/coach en aantal trainingen per week

** Leden zonder geldige scheidsrechterskaart betalen bij de start van het seizoen € 50,00 boete en zijn verplicht om deel te nemen aan de eerstvolgende scheidsrechterscursus. Nieuwe leden ontvangen dit bedrag (met aftrek van de kosten van de cursus) retour indien de kaart voor de winterstop behaald wordt.   Wijziging van lidmaatschap

AMVJ krijgt vaak verzoeken tot wijzigingen van lidmaatschap, zoals een half jaar lidmaatschap of van spelend naar trainingslidmaatschap. Deze verzoeken dienen voor 1 juni gedaan te worden. Zie lidmaatschap - opzeggen voor de regels rond het aanvragen van restitutie.


Trainingslidmaatschap

Deze leden hebben het recht om te trainen, evenals maximaal 2 wedstrijden per seizoenshelft in te vallen in een team dat minder dan elf spelers kan opstellen voor een wedstrijd. Zij zijn alsdan ook verplicht het officiele AMVJ tenue te dragen.


Tenue

Het spelen in het officiele AMVJ tenue is verplicht. Indien er niet gespeeld wordt in het officiële wedstrijdtenue zal een boete worden opgelegd.


Conflicterende verplichtingen

Het is niet toegestaan als lid van HC AMVJ conflicterende (financiële) verplichtingen aan te gaan of te hebben bij een andere hockeyclub.


Scholierenvergoeding, DWI en Stadspas

Als uw kind recht heeft op de scholierenvergoeding 201782019, bekijk dan de volgende informatie op de site van Dienst Werk en Inkomen. Er zijn mooie voordeelregelingen voor schoolgaande kinderen in Amsterdam. Voor Stadspashouders heeft HC AMVJ geen kortingsregeling, wel krijgen ze korting op andere sportactiviteiten in Amsterdam. Bekijk hiervoor de volgende informatie.

 

 
 
17-10  Scheidsrechtersexamen
20-10  herfstvakantie
26-10  OKTOBERFEST vrijdag 26 oktober
28-10  dames1 uit athena
4-11  dames1 thuis ushc
7-11  Scheidsrechtersexamen
11-11  dames1 uit leusden