JD1.jpg IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg unnamed-7.jpg D1 foto 2016.jpg _57A7031.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vrijwilligers gezocht

VACATURE BANK (vrijwilligers) H.C. AMVJ

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder

Vele handen maken licht werk. Op een actieve sportvereniging is een groot aantal vrijwilligers nodig. In één van de vele commissies of in een rol rondom een team. Zonder de inzet van ouders, verzorgers, spelers en anderen kunnen wij als hockeyclub niet bestaan. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen dan wordt het een onpersoonlijk en saaie boel en zou de contributie om te kunnen realiseren waar we naar streven torenhoog zijn. Er zijn immers heel wat zaken die geregeld moeten worden waarvoor geen betaalde krachten beschikbaar zijn, zoals teambegeleiding, coaches, scheidsrechters, maar ook voor algemene zaken als wedstrijdindelingen, organisatie van toernooien en evenementen.

Een (klein) aantal van deze vrijwilligers neemt deze taken voor zijn rekening. De vereniging is hen veel dank verschuldigd. Wij zijn ontzettend blij met hun inzet en hopen nog steeds meer vrijwilligers te verwelkomen! Alle vrijwilligers samen bepalen voor een belangrijk deel het gezicht van H.C. AMVJ naar buiten toe.

Vrijwilliger zijn is ontzettend leuk, leerzaam en dankbaar. Kennis van het hockey is niet altijd vereist en ook lang niet iedere vrijwilligers taak kost veel tijd. Wat kan en wil je binnen de club doen of wat kun je met je expertise voor de club betekenen?

De meeste commissies kunnen altijd nieuwe leden gebruiken en vaak zijn er ook concrete vacatures. Ook zijn we altijd op zoek naar mensen die een toernooi willen organiseren. Mocht je interesse hebben, dan kun je je aanmelden via het mail adres [email protected]

Momenteel (seizoen 2017-2018) zijn we dringend op zoek naar:

1. 

4.     Verenigingsmanager(betaald) (VERVULD)

5.     Webmaster: Content DJ

6.     Communicatie Specialist: Social Media tijger

7.     Evenementencommissie (NOG 1 LID)

8.     Categorieleider Hockeyschool (VERVULD)

9.     Arbitrage commissie

10.  Materiaal commissie

11.  Sponsorcommissie

12.  Trainers

13. Lustrumcommissie HC AMVJ 95 jaar (VERVULD)

 
 
17-10  Scheidsrechtersexamen
20-10  herfstvakantie
26-10  OKTOBERFEST vrijdag 26 oktober
28-10  dames1 uit athena
4-11  dames1 thuis ushc
7-11  Scheidsrechtersexamen
11-11  dames1 uit leusden