JD1.jpg beestige opening.jpg D1 foto 2016.jpg IMG_0812-2.JPG unnamed-7.jpg _57A7031.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Contributie zaal en nieuwe leden

22-1-2020
Nieuwsafbeelding
De zaalcompetitie is in volle gang en daarnaast mogen wij een aantal nieuwe leden verwelkomen. Het is dus tijd voor een nieuwe contributie ronde!

ClubCollect verzorgt het innen van de contributie voor onze hockeyclub. 

Je krijgt van ClubCollect een e-mail met daarin de factuur, die je eenvoudig met iDeal kunt betalen. Nieuw is de mogelijkheid om een extra bijdrage te geven voor onze club. 


Nog geen veldcontributie betaald?

Oei! De facturen hiervoor zijn reeds in oktober verstuurd. De betaaltermijn is verstreken. Je kunt nog steeds via de mails van ClubCollect betalen. Doe dit snel zodat wij geen verdere stappen zullen moeten ondernemen. Kun je de factuur niet vinden, neem dan contact op met [email protected]

 

Let op!

Check of je algemene e-mailadres goed staat bij je profiel! Aangezien de facturatie via e-mail verloopt, is het belangrijk dat je e-mailadres goed staat. Het eerste e-mailadres wordt hiervoor gebruikt en dus niet het factuur/ouder e-mailadres. Voor de junioren is het van belang dat hier het e-mailadres staat van de ouder. 

 


Het niet ontvangen van de mail, ontslaat je niet van je betalingsverplichting. Mocht je de factuur niet ontvangen, neem dan contact op [email protected]

 

Wij kijken uit naar jullie betalingen!

 

De penningmeester

 
15-2  Voorjaarsvakantie
25-2  Keepersshirts ophalen
26-2  Sportdag AMVJ/ROC/Dynamo
26-2  Keepersshirts ophalen
29-2  Keepersshirts ophalen
2-3  Coachavond F en J6E
2-3  Coachavond M6E, J8E en M8E