D1 foto 2016.jpg beestige opening.jpg JD1.jpg _57A7031.jpg IMG_0812-2.JPG unnamed-7.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Meld je aan voor het PREPkamp! (ABCD)

18-6-2019
Nieuwsafbeelding
Jullie (en wij ook) kijken er allemaal weer naar uit: het PREPkamp! Ook dit jaar wordt dit uiteraard weer georganiseerd.

Het PREPkamp is een voorbereidingskamp voor alle A, B, C en D teams, dus niet alleen voor de top- en opleidingsteams. Het PREPkamp is naast gewoon leuk en gezellig, een goede manier om je (nieuwe) teamgenoten en andere kinderen van de club snel te leren kennen en om zo goed aan het nieuwe hockeyseizoen te beginnen. Tijdens het PREPkamp zullen er o.a. veel teambuildingsspellen worden gedaan, wordt er gehockeyd en slaap je samen met je team in een echte legertent op het AMVJ terrein. 

Het PREPkamp is voor alle A, B, C en D top- en opleidingsteams verplicht. Het is een voorbereiding op het hockeyseizoen en de trainers van deze teams zullen tijdens het kamp hun team een paar keer apart nemen om zich voor te bereiden op het aankomende seizoen. Voor alle andere teams heeft het PREPkamp geen verplicht karakter. 


We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk kinderen zich voor 17 juli aanmelden. Je mist echt wat als je niet op het PREPkamp bent geweest!


DATA:

Wo 21 Aug (09.45 binnenkomst) – Do 22 Aug (09.15 einde): D jeugd (onder begeleiding van B jeugd). Kosten €45. 


Do 22 aug (09.45 binnenkomst) – Vrij 23 aug (09.15 einde): C jeugd (onder begeleiding van A jeugd). Kosten €45. 


Vrij 23 aug: PREPdag AB jeugd (clinic, wedstrijden en BBQ). Kosten €25. 12.30u binnenkomst, vanaf 17.00u BBQ.


Wil je helpen bij het PREPkamp? Meld je dan even bij Loet / Annelies.

 

LOCATIE: AMVJ


BEGELEIDING: tijdens de kampen zullen de trainer-coaches van de topteams en andere jeugdtrainers aanwezig zijn. Elke avond en nacht zullen er leden van het bestuur van AMVJ en een aantal ouders aanwezig zijn bij het tentenkamp en rondom het clubhuis.

 

OPGEVEN

Opgeven kan tot uiterlijk 19 juli via de AMVJ app, na de persoonlijke login bij evenementen. Let op: voor aanmelden moet je met het desbetreffende kind ingelogd staan, anders is het evenement niet zichtbaar.

 

* Mocht de hoogte van de eigen bijdrage een probleem vormen, dan graag een mail sturen naar onze voorzitter jeugdzaken Ruud Schulp ([email protected]), AMVJ zal dan samen met jullie naar een oplossing zoeken.

 

Voor vragen over het kamp kan je contact opnemen met: Annelies Brocken, email: [email protected]


Met vriendelijke groet,

 

Het PREPkamp team

 
16-10  Scheidsrechtersexamen
19-10  Herfstvakantie
22-10  Panasj herfstkamp
25-10  Oktoberfest
28-10  Coachavond F en J6E
28-10  Coachavond M6E en M8E/J8E
30-10  Scheidsrechtersexamen