_57A7031.jpg unnamed-7.jpg JD1.jpg IMG_0812-2.JPG D1 foto 2016.jpg beestige opening.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

AVG: nieuwe privacywet

30-5-2018
Nieuwsafbeelding

Vanaf 25 mei 2018 gelden strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt deze datum vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. Dus ook voor ons als hockeyvereniging. 

Zo zullen onder andere in kaart worden gebracht hoe wordt omgegaan met persoonsgegevens door de club en door de leveranciers zoals LISA. Daarbij gaat het om vragen als: welke gegevens worden verwerkt, wat gebeurt met deze gegevens en wat doet de vereniging om ze te beschermen? Onze leden kunnen ervan uitgaan dat zorgvuldig met onze ledendata wordt omgegaan en dat deze alleen voor specifieke doeleinden worden gedeeld en uitsluitend betrekking hebben op en gerelateerd zijn aan het lidmaatschap bij onze club. Zo delen we bijvoorbeeld specifieke data met de KNHB t.b.v. de competitie. 

Achter de schermen wordt inmiddels druk gewerkt aan de benodigde aanpassingen en inventarisaties. Uiteraard informeren we onze leden over de stappen die in dit proces voor hen van belang zijn. Mocht u vragen hebben hierover, dan kunt u deze richten aan [email protected] 

 
28-11  WK hockey mannen in India
17-12  Clubhuis niet altijd open (decemb...
22-12  kerstvakantie
3-1  Oliebollentoernooi
6-1  Nieuwjaarsborrel
16-2  Voorjaarsvakantie
25-2  Week van de schoonmaak!