IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg D1 foto 2016.jpg _57A7031.jpg unnamed-7.jpg JD1.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hoera!

10-3-2018
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Hoera! Het veldseizoen gaat weer beginnen. Iedereen rolt de zaal weer uit om vandaag en morgen weer op het veld te staan, met direct lenteachtige temperaturen.

Het belooft een mooi voorjaar te worden met sportieve uitdagingen voor veel teams. De veranderingen in het clubhuis zullen toenemen met een compleet nieuw meubilair, verlichting en heraankleding van de bar. Ook het terras is opnieuw ingericht, met nieuwe meubels waarbij de banken aan het hekwerk zijn verwijderd om gevaarlijke situaties te vermijden. De kleedkamers hebben een ware metamorfose doorgaan deze winter en zien er spik en span uit. De tweede etage van het gebouw is ook in gebruik genomen, maar daar moet nog een verbouwing plaatsvinden om de ruimtes goed functioneel te benutten.

We beginnen nu met een Super Sunday weekend. Zondag 11 maart spelen Dames 1 en Heren 1 thuis, is er de huldiging van de zaalkampioenen en aansluitend ook een TD-tje. Komt allemaal kijken en onze helden aanmoedigen!

Ik wens iedereen veel plezier de komende periode. Wees aardig voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechters en denk aan de omgeving. De afgelopen week hebben heel veel leden zich ingezet om het mooie Loopveld schoon te maken. Laten we dat zo houden. Gooi het afval weg in de prullenbakken die overal staan en laat dat niet op de tafels of op de grond liggen. 

Een laatste oproep is om iedereen te ontmoedigen om langs de velden en op de terrassen te roken. Zien roken doet roken uiteindelijk. Het is geen goed signaal voor onze sportende jeugd.

Peace out, Han Beekhuizen


 
22-3  SilverCup 2019 Heren1 (5de ronde)
23-3  23-3 Hockeyschool oefenwedstrijd
31-3  Dames 1 vs Overbos D1 (thuis)
31-3  Heren 1 vs Athena H1 (thuis)
7-4  Dames 1 vs Strawberries D1 (thuis)
7-4  Heren 1 vs Strawberries H1 (thuis)
12-4  Algemene Leden Vergadering