unnamed-7.jpg beestige opening.jpg IMG_0812-2.JPG _57A7031.jpg D1 foto 2016.jpg JD1.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Jongens!

Wij zijn op zoek naar jongens, die deel willen gaan uit maken van onze club, die een band willen ontwikkelen met de club, elkaar en hun coach/trainer. Jongens, die houden van de snelheid en de spanning van een hockeywedstrijd. Jongens, die zichzelf willen verbeteren en uitdagen op het gebied van hockey onder leiding van ervaren en goede trainers.

Daarom organiseren wij de komende maanden verschillende activiteiten voor jongens.  Dus mocht je eens kennis willen maken met hockey (of je kent jongens die kennis willen maken met hockey), meld je dan aan voor een van de volgende activiteiten via [email protected]!

  • Wo 10-17-24 mei zijn jongens welkom om mee te komen trainen met de groep om 15.00 of om 16.00 (afhankelijk van leeftijd).
  • Bij aanmelding voor direct na deze trainingen voor het komende seizoen ontvangt elke jongen een voucher voor een nieuwe stick kado (min.1 jaar lid blijven).
  • Eind mei tijdens het 10-jarig bestaan van onze jeugdafdeling volgt nog een ludieke actie!
  • Afsluiting in stijl aan het einde van de zomervakantie tijdens het EK.

We kunnen ook langs komen bij jou op school om een training te organiseren! Neem hiervoor contact op via [email protected]

 


Maandag 17 oktober organiseerden wij een hockey clinic voor alle jongens die zin hadden om een dag te komen hockeyen! Zie deze link voor meer informatie: Boysclinic oktober 2016

Heb je leuke ideeen om het jongenshockey een boost te geven, laat dat dan vooral weten!

 
 
17-10  Scheidsrechtersexamen
20-10  herfstvakantie
26-10  OKTOBERFEST vrijdag 26 oktober
28-10  dames1 uit athena
4-11  dames1 thuis ushc
7-11  Scheidsrechtersexamen
11-11  dames1 uit leusden