9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg 5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Informatie trainingen senioren (laatste update: 14 maart)

14-3-2021

Update 14 maart

Vanaf 16 maart mogen de leden vanaf 27 jaar weer sporten in groepjes van 4. 

We gaan door met het huidige trainingsschema zolang de huidige regels (avondklok en verschillende regels voor jonger/ouder dan 26) gelden. Er is helaas nog geen plek voor onderlinge wedstrijden voor de jongste seniorengroep. Dit is omdat we al onze seniorenleden wekelijks training aanbieden (in beide leeftijdsgroepen) en daarmee de velden op alle dagen maximaal gebruiken. We hopen uiteraard dat er snel weer meer versoepelingen komen, zodat we naast trainingen ook onderlinge wedstrijden kunnen aanbieden.

Update 27 februari

Het trainingsschema is te vinden in de bijlage. De trainingen starten op woensdag 3 maart. 

Doordeweeks trainen alleen de leden t/m 26 jaar. Zij hoeven tijdens spelsituaties geen 1,5m afstand te houden. Let op dat er tijdens uitleg, in de dug-out en buiten het veld wel 1,5m afstand gehouden moet worden! 

Op zondag trainen alleen de leden van 27 jaar en ouder. Zij trainen in 2-tallen en moeten ten alle tijde 1,5m afstand houden.

Met de keepers die meedoen aan de keeperstrainingen zal apart contact worden opgenomen door de keeperstrainer.

Zorg dat je niet eerder dan 10 minuten voor de training aanwezig bent op het terrein (behalve keepers) en direct naar de training naar huis gaat. Lees ook het corona protocol goed door.

De trainingen zullen z.s.m. ook zichtbaar worden in de AMVJ app. Het is belangrijk dat iedereen daar zijn of haar aanwezigheid in aangeeft. Trainers zullen daarnaast ook contact hebben met de aanvoerders over de opkomst. Lijkt een training te druk of te rustig te worden? Dan zal de TC zsm schakelen met de andere clusters om te zoeken naar een oplossing.

Heb je vragen? Mail dan naar [email protected].

----

Update 25 februari (onderstaand bericht is per mail verstuurd aan alle seniorenleden),

Beste AMVJ seniorenleden,

Jullie hebben ongetwijfeld het nieuws meegekregen dat er vanaf komende woensdag (3 maart) meer mogelijk is met sporten voor iedereen t/m 26 jaar.

Voor een groot deel van onze seniorenleden is dit erg goed nieuws; aan de andere kant is er een bijna net zo grote groep leden (40% van onze senioren zijn 27 jaar of ouder) die alleen nog op de "oude" manier mag trainen (in tweetallen, met een maximum aantal per veld). Op een paar uitzonderingen na heeft elk team spelers in beide leeftijdsgroepen. Daar komt bij dat we buiten deze versoepeling nog steeds te maken hebben met de avondklok.

Wij (TC) zijn sinds de persconferentie van afgelopen dinsdag druk bezig om een trainingsschema te maken met het bovenstaande in ons achterhoofd. Om iedereen zoveel mogelijk te kunnen laten hockeyen met zo min mogelijk beperkingen richten wij ons op het volgende scenario:

- We combineren leeftijdsgroepen van teams, om zo van de jonge senioren groepen (de leden uit teams van maximaal 26 jaar) en de >27 groepen volwaardige trainingsgroepen te maken. Dit betekent dat een groot deel van de teams opgesplitst zal worden.

- We plannen de jonge senioren groepen in op de doordeweekse avonden van 19:00-20:00 of 19:15-20:15. De oefeningen voor deze groep (meer partijvormen/wedstrijden) vergen minder tijd om uit te zetten.

- We plannen de >27 senioren groepen op de zondag, zodat de oefeningen voor 2-tallen oefeningen hergebruikt kunnen worden. Deze oefeningen vergen meer tijd om uit te zetten. De ervaring van voor de winterstop is trouwens dat je ook met 2-tallen leuk, intensief en uitdagend kan trainen.

- We verwachten van jullie een constructieve zelfredzame houding. De aanvoerders geven aan de trainer door wat de opkomst zal zijn. Lijkt een training te druk te worden? Ben je ingedeeld op een moment dat je zelf niet kan? Schakel met andere trainingsgroepen uit je cluster, wellicht is daar nog ruimte.

- We zullen niet op ID's controleren bij de velden, maar we rekenen erop dat jullie je aan de leeftijdsindeling houden, hierop is de groepsgrootte ook gebaseerd.

Op deze manier verwachten we dat elk team 1 keer per week kan trainen. We begrijpen dat iedereen het liefst met het eigen team traint, en naar die situatie willen wij ook zo snel mogelijk terug. We hopen dat de maatregelen (splitsing op 27 jaar/avondklok) voor korte termijn zijn. Zodra er meer kan, zullen wij ons best doen dat zo snel mogelijk door te zetten.

Houd er rekening mee dat dit allemaal vrijwilligerswerk is en dat we dit doen naast onze andere verplichtingen om jullie (en onszelf) zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen. Meedenken wordt gewaardeerd, maar we hopen op jullie begrip dat niet alles mogelijk is.

Het trainingsschema volgt zodra dit afgerond is (de verwachting is dat we het dit weekend met jullie kunnen delen)

Met vriendelijke groet,

TC HC AMVJ

 


-----


Update 23 februari


Beste senioren,


Tijdens de persconferentie zijn er versoepelingen aangekondigd voor de sport, specifiek voor de leden t/m 26 jaar. Wij zijn hier uiteraard blij mee, al begrijpen we dat het voor de leden van 27 en ouder nog erg jammer is.


De TC was al druk bezig met een trainingsschema voor het trainen met 2-tallen. Het wordt een uitdaging om een trainingsschema volgens de nieuwe regels voor elkaar te krijgen, maar de TC is al druk bezig om te kijken naar de mogelijkheden.


Heb je goeie ideeën die ons kunnen helpen, mail dan naar [email protected] 


Jullie horen zo snel mogelijk meer van ons!

 
15-5  Instuifwedstrijden 2e jaars F t/m A
19-5  Instuiftraining 27+ (19-05-2021)
19-5  Instuifwedstrijden SR t/m 26 jaar...
1-6  Deadline opzeggen lidmaatschap se...
6-6  Bekendmaking teamindeling 2021-20...
15-6  Witte rookavond F (online)
15-6  Witte rookavond 6E (online)